1 Aralık 2020 Salı

    TEKNOLOJİYE İTİLDİK, İYİ Kİ İTİLDİK

    2020 Aralığının ilk gününden merhabalar,

    Zor bir dönemden geçtiğimiz, yaklaşık sekiz aylık süreçte yaşadıklarımız; bizi ihtiyaçlarımızı karşılamak için yeni yollar bulmaya, yeni keşifler yapmaya mecbur bıraktı. Bu mecburiyet bizlerde başta ekşi bir tat bıraksa da zamanla farkında olmadığımız zenginliklerimizi tatmamıza da fırsat vermiş oldu. Biz iletişimde, eğitimde, sosyalleşmede, öğretmenlikte, öğrencilikte, alışverişte ve benzeri gibi birçok şeyde ne kadar çok alternatifimizin olduğunu keşfettik. 

    Alternatiflerimiz çok ama hepsinin temelinde tek bir yapı var. Teknoloji. Çeşitli sosyal medya faaliyeleri için, alışveriş için, sevdiklerimizle görüşebilmek için, sunumlar yapmak için, toplantılar yapmak için, değerlendirmeler için, sanal geziler için vesaire birçok faaliyet için teknolojiye ihtiyaç duyuyoruz. Teknolojinin içinde hepsini takip edemeyeceğimiz kadar çok yol ve yöntem var. Keşfettikçe o ekşimsi tat yerini esrarengiz heyecan verici tatlara bırakmaya başladı. 

    Demem o ki, alışkın olduğumuz yaşantılarımızın kısıtlanmasından yakınmak yerine yenilikçi alışkanlıkları tatmamızda fayda var. Her ne kadar buna mecbur bırakılmak başta rahatsız edici görünse de sonunda iyi ki ... diyeceğinizden emin olabilirsiniz. Sadece araştırmaya ve yeniliklere açık olmak yeterli.


Muhip SERETAN

    

1 yorum:

  1. Araştırmanın tadına varanlar bir daha vazgeçemiyor zaten. Dünyamız sayısız güzelliklerle dolu içine daldıkça derinlere inesi geliyor insanın.

    YanıtlaSil

EN SON YAYINLANANLAR

Projemizin Değerlendirilmesi

 Geleceğe Dokunan Eller eTwinning projemizi bitirmiş bulunmaktadır. Gerek öğretmen arkadaşlarla gerekse öğrencilerimizle keyifli, bilgilendi...

EN ÇOK GÖRÜNTÜLENENLER